DESCOPERA ROMANIA AUTENTICA
descopera romania autentica muntii apuseni
play
    • Share :
  • |
  • 42866
  • VIEW
DESCRIPTION

DESCOPERA ROMANIA AUTENTICA

Culorile toamnei in Muntii Apuseni

Inainte sa planuiesti urmatoarea vacanta in strainatate, te invitam alaturi de noi sa descoperi culorile toamnei în Muntii Apuseni si Romania autentica. Iti propunem sa uiti pentru o vreme de grijile cotidiene si sa te desfeti cu minunatele peisaje din Tara Motilor.

Plai mioritic cu oameni si traditii frumoase, Muntii Apuseni impresioneaza orice vizitator prin naturaletea locului si cea a asezarilor permanente de la mare altitudine, ce sunt locuite pe toata durata anului.

Cu siguranta sunt locuri in tara ta pe care nu le-ai vazut inca si obiective turistice de care nici nu ai auzit pana acum. “Calatoreste cu Mine” virtual in Muntii Apuseni din Romania autentica.

 

 

Sarbatoarea traditionala a motilor este Targul de fete de pe Muntele Gaina, care se tine in fiecare an in jurul datei de 20 iulie, sarbatoarea Sfantului Ilie. Mii de moti, alaturi de romani din judetele invecinate, se aduna pe varful Muntelui Gaina, pentru a targui obiecte si pentru a petrece. Originea acestui targ e pierduta in negura timpului, se presupune ca aceasta sarbatoare e tinuta cam de 200 de ani incoace, in fiecare an, in acelasi loc.

imagine si montaj: Nelu Gheorghe, *** fotografie: Catalin Gheorghe *** asistenti productie: Emilia Duport *** voice over: Nelu Gheorghe, Rodica Pavel

Flag Counter

Summary
Descopera Romania autentica | Culorile toamnei în Munții Apuseni
Article Name
Descopera Romania autentica | Culorile toamnei în Munții Apuseni
Description
Inainte sa planuiesti urmatoarea vacanta in strainatate, te invitam alaturi de noi sa redescoperi culorile toamnei în Munții Apuseni si Romania autentica.
Author
Publisher Name
Nelstill Media Production

Comments (0)

Leave a reply

Should you ever have a question, please dont hesitate to send a message or reach out on our social media.